Historie

I september 1992 blev vores børnehave startet i et lejet hus på Rughaven ved Vesterlyng.

Sommerhuset vi havde lejet lå i et område, hvor der ikke stod noget om børnehave i lokalplanen, og i øvrigt lå det indenfor en 3 kilometers zone fra kysten, hvor der ikke må oprettes erhverv. Så allerede indenfor det første år, blev vi bedt om at flytte hurtigst muligt….!!!

Midt i vores desperate søgen efter et egnet sted, blev vi kontaktet af Bjergsted beboerforening. De havde kig på et hus – Langebjerggård og havde et forslag om et ”fornuftsægteskab” mellem børnehaven og beboerforeningen.

Flytningen fra Vesterlyng til Bjergsted 1/8 1994 betød at vi mistede Lyngen som det daglige udflugtsmål. Til gengæld fik vi skoven, bakkerne omkring Bjergsted og et tilhørsforhold til et spændende og levende miljø i Bjergsted by.

Vi synes nu, at vi har fået den børnehave vi altid har drømt om, i nogle smukke og spændende omgivelser. Det har været en ” hård fødsel” vores lille børnehave har været igennem, og indimellem har vi næsten haft lyst til at smide det hele fra os og dreje nøglen om. Men vi gjorde det ikke og belønningen har vi i dag:

En velfungerende børnehave, under stadig udvikling, hvor børn og voksne trives og er glade for at være.