Kost

Børn, der møder inden kl. 8 tilbydes morgenmad. Vi varierer det efter behov og børnenes ønsker. Pt tilbydes der fast havregryn og rugfras med rosiner eller lidt sukker. Nogle morgner vil der blive tilbudt havregrød,  eller andet.

Børnene skal hver dag medbringe go´, grov og sund madpakke i en madkasse med navn. Rugbrød eller groft brød er en vigtig del og der må gerne være chokoladepålæg. En lille dessert som agurk, rosiner, nødder eller andet er dejligt at få med. – Men slik, kiks og kager hører ikke hjemme i en madpakke her.

Børnene skal hver dag medbringe en drikkedunk med vand i. Det er vigtigt med navn og at den kommer med hjem hver dag og bliver vasket.

Dit barns dag er at betragte som en arbejdsdag med megen fysisk udfoldelse, så der er brug for masser af god energi. Vær også opmærksom på at dit barn får en god og mættende morgenmad at starte dagen på. Om eftermiddagen serverer vi et måltid af frugt, grønt og brød.

Hver onsdag laver nogle af de ældste børn mad til alle sammen med en voksen. Ingen madpakke med. Personale og forældre har besluttet at bruge overvejende økologiske produkter. Derfor betaler hvert barn kr. 100,- om måneden til frugt og restaurant.